دردیدار هیئت رئیسه واحدرودسر واملش باامام جمعه رودسر
امام جمعه رودسر: تعامل سازنده دانشگاه با مسئولان نشان دهنده همدلی و همزبانی است امام جمعه شهرستان رودسر گفت: تعامل سازنده‌ای که دانشگاه آزاد اسلامی با مسئولان شهرستان دارند، با همدلی و همزبانی می‌تواند مسیر ترقی را طی کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ حجت الاسلام محمدعلی دستجردی در دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی میراث جاودان حضرت امام (ره) است گفت: همدلی و هم‌زبانی رمز موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی است.
امام جمعه رودسر اظهار کرد: چنانچه دولت و ملت همدل و همزبان باشند، این همدلی می‌تواند باعث سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد و امیدوارم در این سال با تعامل خوبی که بین دانشگاه و سایر مسئولان وجود دارد دانشگاه آزاد اسلامی بتواند گام های موثری را در پیشرفت حوزه‌های علمی و فرهنگی بردارد.
در این دیدار حجت اله تقوی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد رودسر و املش با تبریک میلاد خجسته حضرت زهرا (س) خلاصه‌ای از عملکرد فرهنگی واحد رودسر و املش را در سال ۹۳ ارائه کرد.
دکتر اسماعیل کاظم‌پور رئیس واحد رودسر و املش هم با تبریک سال جدید و میلادفرخنده حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: رهنمودهای عالمانه شما مطمئنا باعث تعامل سازنده بین دانشگاه و سایر نهاد‌های شهرستان می‌شود و امیدوارم در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت بتوانیم در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه علمی پژوهشی و فرهنگی و فعالیت بنگاه‌های دانش بنیان گام‌‌های موثری بردارید.