اعضای تیم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش و عضو گروه مهندسی عمران این واحد دانشگاهی با ثبت رکورد جدید کشوری موفق به کسب دو عنوان نایب قهرمانی متوالی در مسابقات منطقه ای سازه های ماکارونی شدند. این مسابقات در بخش سازه های نیم متری و راندمانی در روزهای سه-شنبه و چهارشنبه مورخ 24 و 25 آذرماه 1394، به ترتیب در دانشگاه های آزاد اسلامی واحد رامسر و واحد بین الملل آیت ... آملی و با حضور تیم هایی از دانشگاه های استان های مازندران، گیلان و گلستان برگزار گردید.

در مسابقاتی که در واحد رامسر و در بالاترین سطح کیفی برگزار گردید، اعضای تیم یک باشگاه واحد رودسر و املش با نفرات آقایان عباس شمس، ایمان فلاح، یحیی فکور و رسول حسین زاده با کسب راندمان 1323 در جایگاه دوم قرار گرفتند.

همچنین در مسابقات سازه های ماکارونی که در واحد بین الملل آیت ... آملی برگزار شد، اعضای تیم باشگاه واحد رودسر و املش با نفرات آقایان عباس شمس، ایمان فلاح و یحیی فکور با راندمان 1460 و با ثبت رکورد جدید کشوری به مقام دوم دست یافتند. قبل از این، رکورد کشوری مسابقات سازه های ماکارونی در بخش نیم متری، راندمان 1362 بود که در سال 1392 توسط دانشجویان واحد رامسر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان کسب شده بود.
شایان ذکر است اسامی سایر اعضای کارگروه سازه های ماکارونی تیم باشگاه پژوهشگران و نخبگان واحد رودسر و املش که در مسابقات مذکور شرکت نمودند و با تلاش شبانه روزی خود موجبات افتخارآفرینی واحد رودسر و املش گردیدند به ترتیب آقایان مازیار علیپور، امیرپژمان دهقان صوفی، شایان دانشیار، احمد اللهیاری، حسن اکبری، سيد حميدرضا تيموری، میلاد یوسفی و خانم سیده محدثه موسوی می باشند.