مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور اعضای هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در روز شنبه بیست و دوم اسفند در این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
در این مراسم که با حضور عاشقان و ارادتمندان آن حضرت در نماز خانه دانشگاه برگزار شد، حجت السلام فنایی سخنران مراسم، ضمن توضیح پیرامون شخصیت حضرت فاطمه (س) بیان داشت: طبق روایت معصومین شخصیت حضرت فاطمه (س) دارای ابعاد بسیار عمیقی است که هر کس قادر به ارزیابی دقیق شخصیت وجودی ایشان نمی باشد.

وی ضمن لازم شمردن الگوگیری از حضرت فاطمه تاکید کرد: حضرت فاطمه (س) هیچ نیازی به برگزاری مراسم ندارد و این ما هستیم که به آن نیازمندیم چون حضرت فاطمه (س) مصداق کامل ترین فرد برای شیعیان هستند و برادران و خواهران باید در زندگی از ایشان الگو برداری کنند.