یادواره شهدای دانشجویی شهرستان رودسر روز چهارشنبه 26 اسفند با حضور جمعی از مسؤلان شهرستان توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در کانون شهید جعفریان رودسر برگزار شد.
این مراسم با تلاوتی چند از آیات کلام ا... مجید آغاز شد، که بعد از آن دکتر کاظم پور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش ضمن خوش آمد گویی به حاضران و تشریح کارهای فرهنگی انجام شده توسط این واحد دانشگاهی بیان داشتند: برگزاری یادواره ها و مراسم گرامیداشت یاد شهدا در انتقال ارزش ها به نسل جوان و قشر دانشجو بسیار مهم و نقش آفرین است.
در ادامه حجت الاسلام دکتر دستجردی، امام جمعه شهرستان رودسر طی سخنانی با بیان ویژگی های شهادت و جهاد در راه خدا از دیدگاه آیات قرآن کریم گفت: همگان باید از شهدای والامقام درس و الگوگیری کنیم، زیرا که شهدا از بهترین سرمایه خود یعنی جانشان گذشتند و ماندگار شدند.
خاطره گویی از دوران هشت سال دفاع مقدس و مداحی از دیگر برنامه های این مراسم بود که در پایان، با تندیس یادواره و لوح سپاس از خانواده شهدا تقدیر گردید.