دکتر علیرضا امیرتیموری، دبیر هیات امنا و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در پیامی درگذشت آیت الله رفسنجانی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

انا لله و انا الیه راجعون
« مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا »
                                                                     سوره احزاب – آیه 23

روح بلند مظهر اراده، مجاهد نستوه، اسوه بردباری و صبر، یار و یاور دیرین معمار کبیر انقلاب و بنیانگذار درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی ، حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی به ملکوت اعلی پیوست.
بزرگ مردی که منشاء خدمات ارزنده ای در نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است و یکی از ستونهای اصلی ایران اسلامی بود و هرگز ایرانی و غیر ایرانی نام نیک او را از یاد نخواهند برد.
این مصیبت بزرگ و ضایعه دلخراش و جبران ناپذیر را به محضر حضرت ولی عصر، بیت مکرم آن معظم له و رهبر معظم انقلاب تسلیت عرض می نمایم.
بی شک تاریخ ایران هرگز نام بلند آوازه «  اکبر هاشمی رفسنجانی » را  از یاد نخواهد برد و امیر کبیر عصر که بنیانگذار شجره طیبه « دانشگاه آزاد اسلامی » بوده است در اذهان دانشمندان این کهن بوم و بر جاودانه خواهد ماند.

علیرضا امیرتیموری
دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان