مراسم گرامیداشت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی به هراه بیت معزز ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار می شود.

باسمه تعالی  . « اطلاعیه » . به اطلاع کلیه اعضای هیأت علمی ، کارکنان  و دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش می رساند بمناسبت  ارتحال ملکوتی یار و یاور امام (ره ) و رهبری ، بنیانگذار دانشگاه آزاد اسلامی ، رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام  حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی مجلس نکوداشتی با حضور بیت معزز ایشان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار خواهد شد. لذا از کلیه عزیزان دعوت به عمل آمده تا در این مراسم حضور بهم رسانند . زمان: پنجشنبه مورخه 30 دی ماه 1395 - ساعت 10 صبح - مکان سالن اجتماعات دانشگاه ازاد اسلامی واحد رشت واقع در مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) پل تالشان رشت.