رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی انتخاب علی‌اکبر ولایتی به عنوان رئیس هیأت امنای این دانشگاه را تبریک گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، متن این پیام به شرح زیر است:

«بسمه تعالی
جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی
رئیس محترم هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی
با سلام و احترام

انتخاب شایسته جنابعالی به عنوان رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و جانشینی حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) بنیانگذار و رئیس فقید هیات امنا و هیات موسس دانشگاه، به اتفاق آرای اعضای محترم این هیات را صمیمانه تبریک گفته و وظیفه خود می دانم از همه اعضای محترم هیات امنا به واسطه این انتخاب به جا و نیز تصویب قاطع استمرار مدیریت و تایید برنامه های مدیریتی اینجانب تشکر کنم.

اعتماد و تایید جنابعالی و اعضای محترم هیات امنا سرمایه بزرگی است که اینجانب و همکارانم در تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قدردان آن هستیم و قطعا از این سرمایه بزرگ در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، اهداف اساسنامه بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و نیز تکالیف و وظایف مندرج در اسناد چشم انداز و سیاست های کلی نظام از آن بهره خواهیم برد و تمام مساعی خود را برای همکاری با جنابعالی و اعضای محترم هیات امنا در این مسیر به عمل خواهیم آورد.

از خداوند منان مزید توفیق جنابعالی و همه اعضای اندیشمند و دلسوز هیأت امنای دانشگاه را خواستارم.

حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی»