به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: اسدالله عباسی، عضو هیات رئیسه و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی امروز در مراسم اختتامیه جشنواره هفته پژوهش،ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضای طرح های پژوهشی را برای اثرگذاری هرچه بیشتر بر فرآیند بهره وری و توسعه بخش‌های دولتی و خصوصی ضروری دانست.

عباسی گفت: اگر نیاز صاحبان تولید و صنعت در قالب محورها و اولویت‌های پژوهشی به مراکز علمی و تحقیقاتی ارائه شود، نیل به اهداف توسعه و تقویت اقتصاد ملی محقق خواهد شد.

971001.JPG - 5.11 MB

استاندار گيلان نيز در اين مراسم  بر ضرورت هدایت طرح های پژوهشی بسوی مشکلات و اولویت‌های بومی تاکید کرد و افزود: رصد پیامدهای ناشی از اجرای طرح های مختلف پژوهشی در حوزه های انسانی، فنی و تجربی موجب می شود تا تحقیقات مراکز علمی و پژوهشی بسوی نیازهای واقعی و در راستای تحقق توسعه ی پایدار هدایت شود.

971002.JPG - 4.69 MB

سالاری بر ضرورت حمایت جدی از پژوهشگران و فن آوران تاکید کرد و افزود: بدون تحقیق و پژوهش نیل به اهداف پیش بینی شده در همه حوزه ها محقق نخواهد شد.

971003.jpg - 142.84 kb

رضی رئیس دانشگاه گیلان نیز از برنامه های تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه برای رفع معضلات استان بر مبنای ظرفیت‌های بومی گزارش داد و گفت: فرهنگ بهره گیری از پژوهش در روند تولید و اجرا باید در بخش‌های خصوصی و دولتی استان تقویت شود تا کارآمدی در روند فعالیت‌ها هرچه بیشتر ارتقاء یابد.

در این مراسم که در سالن الغدیر استانداری گیلان برگزار گردید، از دکتر حسین خارا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش به عنوان پژوهشگر برتر سال 1397 تقدیر شد.