قابل توجه اساتید محترمو دانشجویان گرامی

به استحضار اساتید محترم و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می رساند با توجه به اهمیت سلامت و ایمنی خانواده بزرگ دانشگاه در استان گیلان و با توجه به توصیه های وزارت  بهداشت درمان و آموزش پزشکی مبنی بر کاهش تردد فیزیکی شهروندان محترم به اماکن عمومی و جلوگیری از شیوع بیماری و با عنایت به رهنمودهای ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی جهت خدمت رسانی بدون وقفه به مردم عزیزدر تداوم روند خدمات آموزشی ، آموزش مجازی با همت اساتید محترم دانشگاه در نیمسال تحصیلی جاری  به صورت از راه دور و موثر انجام خواهد گرفت.  بدین منظور از روز سه شنبه 98/12/20 هر یک از اساتید محترم و دانشجویان گرامی مطابق برنامه ثبت نام و ابلاغ مربوطه با دریافت پیامکی از واحد الکترونیک مبنی بر نام کاربر و رمز عبور،  با راهنمایی مسئولین فناوری اطلاعات و حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان به ادامه فعالیت آموزشی در رشته تحصیلی خود ادامه خواهند داد.

الزامات کلاس:

* سخت افزاری:

سیستم یا لپ تاپ جهت ارتباط با نرم افزارها

اینترنت پایدار

*نرم افزاری:

نصب فلش پلیر و ادوبی کانکت اد  از طریق لینک  زیر:

نحوه ورود به محیط آموزشی:

·         اساتید محترم و دانشجویان گرامی با مراجعه به سایت http://lmsmap.iauec.ac.ir   نام استان و واحد خود را انتخاب کرده و با وارد کردن  نام کاربری خود وارد محیط آموزشی می شوند.

تذکر:

·         اساتید محترم می بایست ، powerpoint  مربوط  به درس مربوطه را آماده داشته باشند.

·         کلیه کلاسهای در همان ساعت و روز انتخاب شده توسط دانشجویان برگزار می گردد.

·         دانشجویان عزیز توجه داشته باشند تا زمانیکه اساتید محترم وارد کلاس نشده باشند، سیستم اجازه ورود را نمی دهد.

·         تمام مراحل  تدریس،  توسط واحد الکترونیکی ضبط گردیده و در همان سایت برای دسترسی دانشجویان قرار می گردد.

·         اساتید محترم لازم است هنگام خروج از کلاس با کلیک کردن بر رویگزینه End meeting  از منوی Meeting   ختم جلسه را اعلام نمایند.

·         اساتیدگرامی و دانشجویان محترم حتما فایل های آموزشی مربوطه ذیل را به دقت مطالعه  فرمایند.

فایل آموزشی  دانشجویان

فایل آموزشی اساتید