4000428.jpg - 56.34 kb

محمد صفری ملک‌میان نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش دیدار کرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان در این دیدار گفت: نظام عادلانه‌ای درباره تخصیص بودجه دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد و این امر موجب تضعیف واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شده که نیازمند تلاش بیشتر مسئولان بالادستی است.

صفری ملک‌میان عنوان کرد: رؤسای استان‌ها باید درباره برنامه‌ریزی و پرداخت حق و حقوق ذی‌نفعان خود تلاش کنند تا این موضوع به‌صورت بنیادی رفع شود.

4000429.jpg - 53.97 kb

علیجان امیریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی رودسر هم با اشاره به ظرفیت مناسب واحد رودسر و املش، خواستار کمک به وضع موجود از لحاظ نقدینگی و تخصیص رشته‌هایی که بتوانند واحدها را از شرایط فعلی نجات دهند شد.