معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه دانشگاه نماد عالی تولید علم، تربیت، پژوهش و اخلاق است، نقش دانشگاه را در معرفت‌افزایی قشر جامعه اساسی مؤثر دانست.

دانشگاه نماد عالی تولید علم، پژوهش و اخلاق است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از رودسر، دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش به مناسبت روز دانشجو با مسئولان این دانشگاه و شهرستان رودسر دیدار کردند.

0009170.jpeg - 48.64 kb

بیشتر بخوانید:

برخی فقط شعار تمدن نوین اسلامی سرمی‌دهند | نگران وضعیت فرهنگی هستیم

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در این مراسم روز دانشجو را یادآور استکبارستیزی، روز مبارزه با ظلم و ستم و شناخت ماهیت دشمن انقلاب اسلامی از سوی دانشجویان دانست.

حجت‌الاسلام قاسم قاسمی با بیان اینکه دانشگاه نماد عالی تولید علم، تربیت، پژوهش و اخلاق است، نقش دانشگاه را در هدایت و معرفت‌افزایی قشرهای مختلف جامعه اساسی و عمیق عنوان کرد.

وی متذکر شد: خداجویی، خودباوری و حق‌طلبی در کنار پژوهش، تحقیق و جویندگی دانش و حکمت از خصیصه‌های بارز دانشجوی متعهد است که موجبات پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور را تضمین خواهد کرد.

0009171.jpeg - 53.62 kb

حجت‌الاسلام تقی روحانی امام جمعه شهرستان رودسر ۱۶ آذر (روز بزرگداشت دانشجو) را فرصتی مغتنم برای گرامیداشت یاد و خاطره سه دانشجوی آزاده شهید سال ۱۳۳۲ دانست و افزود: حرکت انقلابی دانشجویان در سال ۱۳۳۲ نقطه عطفی برای جنبش دانشجویی به‌منظور شکل‌گیری و انسجام نهضت‌های دانشجویی بود که به پیروزی انقلاب اسلامی ایران منتهی شد.

0009172.jpeg - 33.55 kb

علیجان امیریان ملک‌میان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش هم مطرح کرد: وقایع تاریخی ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ سرآغاز جنبش دانشجویی در کشور است، این روز فرصتی مناسب برای تکریم و پاسداشت مقام و منزلت دانشجویان و هویت‌بخشی به رسالت و حماسه ماندگار آنان محسوب می‌شود، امیدواریم به تکلیف و رسالت خودمان عمل کنیم و به سمتی حرکت کنیم که شاهد آبادانی بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی در تراز انقلاب باشیم.

در پایان این مراسم از دانشجویان برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش تجلیل شد.