مراحل اخذ کارت امتحان

1  در منوی ثبت دروس دانشجو . زیر منوی مدیریت مالی . پرداخت الکترونیکی شهریه  ،  مبلغ (ما به التفاوت) را در کادر سفیدرنگ وارد نمایید و پرداخت الکترونیکی را کلیک نمایید تا بدهی شهریه تسویه حساب شود .

2  پرداخت بیمه و خدمات آموزشی در زیر منوی مدیریت مالی صفر باشد .

3  بعد از پرداخت از سامانه خارج شده و بعد از دقایقی مجدداً وارد سامانه آموزشیار شده تا منوهای آموزشی فعال شود .

4 منوی ارزشیابی  ، زیر منوی ارزشیابی استاد در نیمسال جاری را انتخاب نمایید .

5 درقسمت سمت چپ لیست دروس نیمسال جاری ، ارزشیابی استاد را کامل کنید .
توجه داشته باشید پس از زدن دکمه ثبت ، ارزشیابی مجدد برای استاد امکان پذیر نخواهد بود و لینک مربوط به ارزشیابی غیر فعال می گردد .

6  پس از اتمام ارزشیابی تمام اساتید در انتهای صفحه دروس نیمسال جاری ، چاپ کارت ورود به جلسه امتحان قابل مشاهده می باشد .

تذکرات

1  برای ورود به آموزشیار رمز آیگپ الزامی نمی باشد و می توان بعد از اتمام تایم درج شده به فایل تان وارد شوید .

2  پرداخت شهریه با مرورگر فایرفاکس

3  بعد از پرداخت بالافاصله بروی تکمیل خرید و continue  کلیک نمایید .

4  در صورت نداشتن تاریخ امتحان و یا تداخل ساعت امتحان با کارشناس آموزش تماس بگیرید .

5  تاریخ معتبر امتحان  ، تاریخ ثبت شده در کارت امتحان می باشد . بعضی تاریخ های ارائه شده در برگه انتخاب واحد تغییر نموده اند .

6  دانشجویانی که ارزشیابی اساتید را کامل ننمایند . اعتراض نمره و مشاهده‌ نمره امتحان برایشان فعال نخواهد شد .